Grill och stoj på Maishima Island

Var på feta grillfesten på Maishima Island för några veckor sedan nu. En mindre ö i närheten som är avsedd för sportaktiviteter och liknande. Begav mig dit direkt efter jobbet vid 11:30-tiden en lördag förmiddag och mötte upp mina vänner cirka timmen senare som redan anlänt. Hyrd grillplats med bord och parasoll bland massa annat väntade, och jag klev rakt in i hetluften, ingen tid att spilla. Köttet gick som ett löpband över elden och vi åt säkerligen oskäligt för mycket, på gränsen till onödigt. Allt sköljdes givetvis ner med öl i inte heller det särskilt anonyma mängder. Något som givetvis gav resultat.

maishima

Två av mina vänner som var närvarande, Katsuo och Masanori, blev en aning mer påverkade än övriga och gjorde det som göras ska när man är under the influence. Tramsande och inkräktande på andras grillplatser varvades med sång, styltlöpning, mer öl och försök att slänga varandra i dammen bredvid oss. Vilket de lyckades med, båda två.

Dryga fyra timmar senare, två timmar över den tillåtna tiden, begav vi oss mot den västra delen av ön där vi besteg en liten kulle, varifrån vi kunde bevittna gokart-racing, riktig bilracing med trimmade amatöråk, diverse folk och vattnet med alla dess färjor. En läcker syn, men med rejäl bonnebränna som bieffekt. Smällar man får ta. Väl på kullen passade vi även på att spela badminton och trixa lite boll. Gick så där i blåsten, kan tilläggas.

Runt 18-tiden var det dags att bege sig hemåt och vi tog bussen över bron till fastlandet igen där tåget väntade. Hoppade på vid ändhållplatsen Sakurajima och styrde kosan tillbaka till lägenheten, helt slut i kroppen efter en heldag i solen. Och jäklar vad det sved i duschen efteråt.

Annonser

0 Responses to “Grill och stoj på Maishima Island”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Mest lästa inlägg

Annonser

%d bloggare gillar detta: